Omdat een kantoorbaan veelal zittend werk is, is het heel belangrijk dat jouw lichaam goed wordt ondersteund. Dit is alleen mogelijk op een kwalitatief goede bureaustoel. Het is daarom van groot belang dat je een aantal zaken goed in het oog houdt. Heeft de bureaustoel bijvoorbeeld armleuningen? Is de zitting in hoogte verstelbaar? Heeft de stoel een lendensteun en is het ontwerp ergonomisch? Bij de stoelen van Ikea hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het assortiment bureaustoelen voorziet in al deze behoeften. Om het je gemakkelijk te maken, zie je hieronder een overzicht van de drie beste bureaustoelen voor op kantoor. Een bureaustoel kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bureaustoel volledig op maat in te stellen
Omdat niemand hetzelfde is, is er de JÄRVFJÄLLET bureaustoel met armleuningen. Ieder lichaam is uniek en vraagt dan ook om een passende stoel. Deze bureaustoel heeft een geweldig ontwerp. Je kunt de neksteun, de lendensteun, de hoogte en zelfs de zitdiepte helemaal naar eigen wens instellen. Op deze manier past de bureaustoel precies bij jouw lengte en bij jouw lichaamsvorm. Je zult merken dat je veel comfortabeler kunt werken en dat je productiviteit hierdoor toeneemt. Bovendien heb je minder snel of misschien zelfs helemaal geen last meer van vervelende kantoorklachten, zoals bijvoorbeeld een zere nek of stijve schouders. Ook je rug heeft profijt van deze bureaustoel. Het netmateriaal van de rugleuning is namelijk luchtdoorlatend. Dit is zeer comfortabel als je een lange tijd moet zitten. Met maar liefst tien jaar garantie is dit een bureaustoel van hoge kwaliteit. Voor op jouw kantoor aan huis of voor je medewerkers in een kantoor op locatie.

Bestel de JÄRVFJÄLLET bureaustoel direct online bij IKEA!

Zit-/stakruk voor ergonomisch werken
Deze tweede optie is misschien eens wat anders dan je gewend bent. Eigenlijk geen bureaustoel, maar een bureaukruk. Deze zit-/stakruk past helemaal in het plaatje van ergonomisch werken. Terwijl je zit, kun je evengoed nog lekker bewegen. Door een slim mechanisme wordt je lichaam namelijk voortdurend in beweging gehouden. Tijdens je werk versterk je dus heel eenvoudig je spieren en je ruggengraat. Wie op deze kruk werkt, neemt gelijk een gezonde en natuurlijke houding aan. Ideaal in combinatie met de zit-sta bureaus die steeds meer hun plek vinden op kantoor. Extra leuk aan deze kruk is het leer. Dit wordt mooi oud en krijgt in de loop der jaren een mooi patina. Wil je eens iets anders proberen dan de oude vertrouwde bureaustoel? Kies dan zeker voor deze gave TROLLBERGET zit-/stakruk. Het geeft ook nog eens een trendy uitstraling op jouw kantoor. De kruk is verkrijgbaar in de kleuren zwart en beige.

Bestel de TROLLBERGET zit-/stakruk direct online bij IKEA!

Vergaderstoel met hoog comfort
De laatste is er dan één zonder armleuningen, maar daardoor niet minder populair. De LÅNGFJÄLL is eigenlijk een vergaderstoel, maar daarom juist ook zeker nodig op kantoor. Veel gebruikt in grote kantoorpanden, maar heeft ook zeker zijn plek verworven op het kantoor aan huis. De stoel is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren en door de genaaide details en gebogen lijnen ziet deze er zeer stijlvol uit. Tijdens lange vergaderingen kun je met een gerust hart achterover leunen. Het schommelmechanisme is namelijk met een inbussleutel in te stellen. Op deze manier past het altijd bij je gewicht en bij je bewegingen. De ingebouwde lendensteun geeft je rug een goede steun. Daarnaast is de LÅNGFJÄLL ook nog eens in hoogte verstelbaar. Een vergaderstoel die dus eigenlijk niet mag ontbreken bij jou op kantoor.

Bestel de LÅNGFJÄLL vergaderstoel direct online bij IKEA!