Een goed en stevig bureau is het halve werk. Onmisbaar op kantoor en in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Ga je voor een zitbureau, een zit-sta bureau of kies je liever een hoekbureau? Alles is mogelijk en hangt af van jouw smaak én natuurlijk van jouw kantoor. Iemand die werkt in een kantoor aan huis heeft vaak weer andere belangen dan medewerkers op een groot bedrijfskantoor. Ook zijn de ruimtes verschillend en daarom is het zo fijn dat er een groot aanbod van bureaus is. In dit artikel lees je de top drie bureaus en kun je voor jouw kantoor een weloverwogen keuze maken.

Ergonomisch werken aan zit-sta bureau
De absolute nummer één is het BEKANT hoekbureau. Dit bureau van 160 centimeter x 110 centimeter is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en heeft alles wat een bureau op kantoor zou moeten hebben. Zo kun je aan dit bureau zittend werken, maar is het ook mogelijk het werkvlak te verstellen. Op deze manier creëer je een sta-bureau en dus een ergonomische werkplek. Afwisselend staand en zittend werken zorgt er namelijk voor dat je lichaam in beweging blijft. Je zult je aanmerkelijk beter voelen en daardoor ook beter presteren. Rug-, schouder- en nekklachten kun je absoluut verminderen of laten verdwijnen door te werken aan een zit-sta bureau. Tevens zit er onder het tafelblad een snoerennet. Hierdoor kun je dit bureau netjes en overzichtelijk houden. Dit tafelblad kan overigens goed tegen een stootje. Het materiaal melamine is slijtvast, vlekbestendig en je kunt het gemakkelijk schoon houden. Met de BEKANT heb je gegarandeerd jarenlang veel werkplezier.

Bestel het BEKANT hoekbureau direct online bij IKEA!

Combinatie bureau voor meerdere werknemers
Voor grotere ruimtes is een tafelcombinatie de perfecte oplossing. De combinatie van BEKANT is verkrijgbaar in het wit en het zwart en biedt ruimte aan vier medewerkers. Dit bureau wordt gebruikt voor de wat grotere thuiskantoren en voor bedrijfspanden. Vooral in deze panden worden vaak meerdere combinaties geplaatst. Op deze manier creëer je een rustig en overzichtelijk kantoor. Aan dit bureau is het zeer prettig werken. Het bureaublad is namelijk afgerond waardoor je onderarmen en polsen worden ontlast bij het schrijven en/of typen. Tevens is het mogelijk om het bureaublad op de juiste hoogte te plaatsen. De poten zijn namelijk in hoogte verstelbaar en wel van 65 tot 85 centimeter. Ook deze combinatie kun je netjes en overzichtelijk houden door de snoeren op te ruimen in het snoerennet onder het tafelblad. Een prima getest bureau die aan alle eisen voldoet. Met maar liefst gratis tien jaar garantie hoef je niet langer te aarzelen om deze combinatie aan te schaffen.

Bestel de BEKANT combinatie bureaus direct online bij IKEA!

Bureau voor meer privacy op kantoor
Medewerkers die erg op hun privacy zijn gesteld, zullen helemaal gelukkig worden van het BEKANT bureau met afscherming. Collega’s kunnen niet direct op je werk kijken en de schermen zorgen ook nog eens voor een stille en comfortabele situatie. Het zorgt voor afzondering en het absorbeert ook nog eens geluid. Extra leuk is dat het scherm geschikt is voor spelden. Zo kun je het prima gebruiken als prikbord en hangen je memo’s altijd in de buurt. Het bureaublad is diep genoeg zodat je voldoende werkruimte hebt en ook voldoende afstand kunt houden tot je beeldscherm. Mocht het tafelblad te hoog of te laag zijn, maak dan gebruik van de verstelbare poten. Het BEKANT bureau met afscherming is een robuust bureau en kan prima tegen een stootje. Favoriet op veel bedrijfskantoren, maar zeker ook bij bijvoorbeeld twee medewerkers op een thuiskantoor.

Bestel het BEKANT bureau met afscherming direct online bij IKEA!