Kantoorafvalbak

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor kun je niet zonder een prullenbak. Of dat nu is voor de kantine, voor de vergaderruimte of voor in de kantoorruimte zelf. Dagelijks wordt er heel wat weggegooid en het is belangrijk dat hier voldoende opties voor zijn. Niet alleen is het hygiënisch, je voorkomt er ook een hoop rommel mee in de kantine of op kantoor. Medewerkers die geen prullenbak in de buurt zien, zijn eerder geneigd hun rotzooi op tafel achter te laten. Ook het aanrecht kan binnen no time bezaaid zijn met afval. Zorg dat het kantoor en de omgeving hiervan schoon en netjes blijven. Naast een nettere uitstraling zorgt het ook nog eens voor een prettigere werkomgeving. Bekijk hier de drie beste kantoorafvalbakken.

Afvalbak met brandwerende functie

Een echte topper onder de kantoorafvalbakken is de afvalbak met pushdeksel. Met maar liefst een inhoud van 40 liter kun je hier voldoende afval in kwijt. De afvalbak is gemaakt van metaal en heeft een hoogte van 74 centimeter. De binnenbak is van gegalvaniseerd staal en openen gaat gemakkelijk via duwen tegen de pushdeksel. Een groot voordeel is dat deze kantoorafvalbak eenvoudig te onderhouden en te reinigen is. Je hebt immers al genoeg andere werkzaamheden op kantoor. Extra veilig is de brandwerende functie. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw kantoor en de medewerkers veilig zijn, ongeacht wat er in de prullenbak terechtkomt. De afvalbak is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en je ontvangt bij aankoop maar liefst tien jaar klantgarantie.

Kantoorafvalbak 1

Bestel de afvalbak met pushdeksel/binnen- en kantoorafvalbak direct online bij Manutan!

Prullenbak met voetbediening

De kunststof afvalbak met metaallook is tevens op veel kantoren terug te vinden. En dit komt niet alleen doordat deze bak van het bekende merk Curver is. De afvalbak heeft namelijk een chique uitstraling en zal dus zeker niet misstaan op kantoor. Daarnaast is het bedieningsgemak zeer goed; door middel van het voetpedaal open je heel eenvoudig de prullenbak. Dit voorkomt vette vingers op de deksel, maar is ook nog eens hygiënisch. Op een groot kantoor zullen immers vele mensen gebruik maken van de afvalbak. Met maar liefst 50 liter inhoud kun je ook in deze kantoorafvalbak voldoende afval kwijt. De hoogte bedraagt 73 centimeter en met een grijze bodykleur en zwart deksel is het niet eens een storend object in je kantooromgeving.

Kantoorafvalbak 2

Bestel de afvalbak met pedaal/binnen- en kantoorafvalbak direct online bij Manutan!

Kantoorafvalbak voor gescheiden afval

Wil je graag ook op kantoor werken aan een beter milieu? Kies dan voor een afvalbak waarin je afval gescheiden kunt weggooien. Een mooi exemplaar is de afvalbak big double master 2x 20 liter Wesco. De vorm van deze afvalbak is rechthoekig waardoor je deze heel goed strak langs een muur kan zetten of in een hoek. Deze Wesco afvalbak heeft twee binnenemmers van 20 liter inhoud die ervoor zorgen dat je het afval gescheiden weg kunt gooien. De afvalbak kent tal van voordelen. Zo is de roestvrijstalen deksel voorzien van een demper waardoor de bak geruisloos sluit. De deksel kan echter ook in openstand vastgezet worden. Handig als je in korte tijd veel afval weg moet gooien. Daarnaast zijn er ook nog eens wieltjes achteraan de afvalemmer gemonteerd. Zo kun je de bak aan de voorkant met de greep optillen en makkelijk verplaatsen. De Wesco is echt dé ideale afvalscheidings-emmer.

Kantoorafvalbak

Bestel de afvalbak big double master/binnen- en kantoorafvalbak direct online bij Manutan!