Een kantoor zonder bureau is in principe hetzelfde als een kip zonder ei. Ieder kantoor heeft er één of meerdere nodig. Of dit nu gaat om een klein kantoor, een hele grote ruimte, een kantoor aan huis of diverse kantoren in een groot bedrijfspand. Dit meubelstuk is onmisbaar en zorgt ervoor dat verschillende kantoorwerkzaamheden perfect uitgevoerd kunnen worden. Maar welk bureau past bij jou? Het aanbod is enorm en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel staan de drie meest populaire bureaus beschreven. Zo kun je heel eenvoudig jouw perfecte bureau uitkiezen.

Zit-sta bureau voorkomt lichamelijke klachten
Ben je een voorstander van afwisselend werken? Dan is een zit-sta bureau ideaal voor jou. Zeker als je gevoelig bent voor rug- en/of nekklachten is dit een echte aanrader. Met dit elektrisch verstelbaar ergonomisch bureau kun je de perfecte werkhoogte instellen. Het is mogelijk om binnen enkele seconden af te wisselen tussen zittend en staand werken. Op deze manier creëer je een gezonder alternatief voor zittend werk. Langdurig in dezelfde houding werken veroorzaakt spanningen in het nek- en schoudergebied. Veel mensen krijgen hierdoor hoofdpijn. Maar ook rugklachten komen veelvuldig voor bij kantoormedewerkers. Door de aanschaf van een goed bureau kun je deze vervelende klachten voorkomen. Onderstaand bureau heeft een geheugenfunctie voor drie hoogtes. Onder het blad loopt een elektrische kabel voor 250 V en bij aankoop ontvang je maar liefst tien jaar klantgarantie.

Bestel bovenstaand bureau direct bij Manutan.

Basic bureau met voldoende mogelijkheden
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een eenvoudig basic bureau. Dit type bureau zie je op veel kantoren en dat is niet zo gek. Aan dit bureau kun je gewoon heerlijk werken en door de extra mogelijkheden is het volledig naar jouw zin in te stellen. Zo kun je dit bureau uitbreiden met verschillende koppelbladen en zijn er bijpassende ladeblokken bij aan te schaffen. Tevens is het bureau in hoogte verstelbaar waardoor kantoormedewerkers met verschillende lengtes optimaal gebruik kunnen maken van dit kantoormeubilair. Van de kabels van computers en printers hoef je ook geen last te hebben. Je kunt ze prima langs de poten geleiden en wegwerken in de goot onder bureau. Zo blijft je werkplek altijd netjes en overzichtelijk. Een basic bureau met voldoende mogelijkheden zorgt voor jarenlang werkplezier op kantoor.

Bestel bovenstaand bureau direct bij Manutan.

Ergonomisch compact bureau specifiek voor computerwerk
Tot slot is het compactbureau zeer populair. Dit komt mede door het diepe bureaublad. Hierdoor kun je een beeldscherm op comfortabele werkafstand zetten. Dit compactbureau is ergonomisch en specifiek ontworpen voor computerwerk. Kabels kunnen netjes weggewerkt worden door kabeldoorgangen die in het blad zijn verwerkt. Dit blad is ontspiegeld en onder het bureaublad zit ook nog eens een extra paneel. Dit creëert extra privacy op jouw werkplek. Extraatje aan dit beuken compactbureau is het NF Environnement-label. Het label garandeert de beperking van milieueffecten gedurende de levenscyclus van het product, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid van dit kantoormeubilair. Op alle fronten is dit ergonomische bureau dus een perfecte aankoop. Zeker als je weet dat je bij aanschaf maar liefst tien jaar klantgarantie ontvangt.

Bestel bovenstaand bureau direct bij Manutan.