Een kantoor is een plek waar veel mensen bij elkaar komen. Maar ook een plek waar de gehele dag door mensen in en uit kunnen lopen. Momenteel leven we in vreemde tijden en wordt ons gevraagd wat afstand van elkaar te houden. Niemand weet hoe lang dit gaat duren. Wellicht wordt het de nieuwe norm? Mensen zijn sociale wezens en juist daarom zit het niet in onze natuur om bij iemand uit de buurt te blijven. Een herinnering aan de 1,5 meter afstand is dan ook zeker welkom in bijvoorbeeld grote kantoorcomplexen. Maar ook voor je kantoor aan huis kan het handig zijn deze herinnering bij je voordeur te plaatsen.

Bescherm medewerkers en klanten
Deze mat met opdruk is uitermate geschikt voor plekken waar veel mensen komen. De mat is heel goed bestand tegen herhaaldelijk passeren en scheuren en dus ideaal voor intensief verkeer. Op de vloermat staat heel duidelijk de tekst: Houd afstand met in gele strepen nog eens extra de 1.50 meter erbij. Iedereen die binnenkomt kan niet om deze tekst heen en zal daardoor extra alert zijn op de afstand tussen medewerkers en klanten onderling. Op deze manier bescherm je uiteraard jezelf, maar ook andere mensen in je werkomgeving.

Sterk absorberende mat
De vloermat heeft een getufte bovenkant. Dit betekent dat het oppervlak vrijgehouden wordt van strepen, voetsporen en vuil. Naast de sociale afstand zorg je er dus meteen voor dat het kantoor netjes blijft. Niets vervelender dan modderige voetafdrukken of vieze plekken op de vloer. De mat is sterk absorberend, dus ook op regenachtige dagen sjouwt niet iedereen de nattigheid mee naar binnen. Bovendien is de vloermat ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Handig om te weten is dat je de mat vrij op de vloer kunt plaatsen. Daardoor is het ook handig om elders in kantoor de vloermat als herinnering neer te leggen. Het is mogelijk een offerte aan te vragen voor grotere aantallen.

Drie jaar klantgarantie
Samen krijgen we Covid onder controle. Dit kan al starten bij de entree van jouw kantoor. De bovenkant van de entreemat is van polyamidevezel en de zool van rubber. Extra veilig is de antislip en met een brandveiligheid van M3 is de mat matig ontvlambaar. De dikte van de Covid-mat is 8,5 mm en met maar liefst drie jaar klantgarantie kun je hier een hele tijd mee vooruit. Zorg dat ook op jouw kantoor duidelijk is dat men afstand moet houden van elkaar. Dat begint al bij de ingang van het pand.

Bestel deze deurmat direct online bij Manutan!