Reclamebord

Wil jij graag duidelijk en effectief reclame maken voor jouw bedrijf? Dan is een reclamebord voor op kantoor een zeer geschikte optie. Je kunt met zo’n bord tevens een activiteit of project promoten. Veel bedrijven adverteren online, maar wist je dat reclameborden één van de grootste vormen van offline communicatie is? Als je deze op de juiste plek plaatst, kun je zorgen voor een groot bereik. Hierdoor is het een uitstekende promotie voor een kantoor aan huis of voor een groot kantoorpand op een bedrijventerrein. Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw unieke boodschap onder de aandacht te brengen. Dit kan in de vorm van reclameborden, maar uiteraard ook via wissellijsten. In dit artikel lees je de drie meest gekozen opties.

Licht wandreclamebord voor stijlvolle presentatie

Presenteren op een stijlvolle manier doe je met dit wandreclamebord. In een luxueuze aluminium lijst kun je eenvoudig je reclameaffiches plaatsen. De omlijsting is voorzien van chroomaccenten en past daardoor overal. Het wandreclamebord is licht en daarom gemakkelijk op te hangen. Tegelijkertijd is het van stevig materiaal en zul je er dus lang plezier van hebben. Het maakt niet uit op welke plek in kantoor je dit bord ophangt. Het is namelijk voorzien van een beschermfolie dat bestand is tegen UV. Een zonnige plek hoeft dus geen probleem te zijn; de affiches blijven er keurig uitzien. Het is mogelijk om uit drie modellen te kiezen. Zo is er altijd een wandreclamebord die past bij jou en jouw kantoor.

Wandreclamebord

Bestel het wandreclamebord/fotolijst direct online bij Manutan!

Infowand voor wisselen van affiches

Wil je liever een complete infowand? Kies dan voor het koppelbaar informatiedisplay Paperflow. Ideaal als je meerdere affiches wilt tonen en dus geregeld moet wisselen. Door de duimuitsparing in deze informatiedisplay is het mogelijk om snel en eenvoudig documenten te wisselen. Op deze manier blijft jouw infowand altijd up to date. Waar het ene kantoor langdurig eenzelfde affiche kan ophangen, vragen de werkzaamheden op het andere kantoor om meer wisseling. Dit is dus eenvoudig op te lossen met het koppelbaar informatiedisplay. Deze lijst is 32,2 centimeter hoog, 23,7 centimeter breed en gemaakt van polystyreen. Bij je bestelling ontvang je clips voor koppeling en bevestigingsmateriaal. Je kunt deze infowand daarom zelf monteren aan de wand op kantoor.

Infowand

Bestel het koppelbaar informatiedisplay Paperflow/fotolijst direct online bij Manutan!

Reclame op kantoor of buiten voor het kantoorpand

Reclameborden zijn er niet alleen voor binnen. Wil je graag buiten aan de voorkant van het kantoorpand ook reclame maken voor je bedrijf of voor bepaalde activiteiten of projecten? Kies dan voor het stoepbord en clicklijst display A1 Nobo. Dit bord is geschikt voor posters in A1 formaat en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ideaal is dat je met een buitje regen niet meteen naar buiten hoeft te rennen om dit bord naar binnen te slepen. Door de anti-reflectie pvc-folie wordt de poster namelijk beschermd tegen vocht, vuil en beschadigingen. Een mooie eyecatcher voor klanten die op bezoek komen, maar zeker ook voor passanten. Je boodschap is dus meteen voor een groter publiek beschikbaar. Je kunt kiezen uit twee modellen; 90 centimeter hoog of 113,5 centimeter hoog. De breedte van dit stoepbord is 65 centimeter.

Stoepbord

Bestel het stoepbord en clicklijst display A1 Nobo/fotolijst direct online bij Manutan!