Mensen met een kantoorbaan zijn werknemers die de meeste tijd van de dag zittend doorbrengen. Het werk verricht nu je eenmaal grotendeels vanachter een bureau. Het is daarom noodzakelijk dat je goed zit. Een goede bureaustoel kan veel lichamelijke ongemakken voorkomen en zorgt ervoor dat je comfortabeler werkt. Natuurlijk blijft het te allen tijde belangrijk dat je regelmatig beweegt en dus af en toe die heerlijke bureaustoel ook even verlaat.

Zorg bijvoorbeeld dat het koffiezetapparaat en de printer niet binnen handbereik zijn. Het nodigt uit om even een korte wandeling te maken. Je kunt ook gebruik maken van een zit-sta bureau. In dat geval is het mogelijk om staan en zitten af te wisselen. Mocht je op de momenten dat je zit ook echt comfortabel willen zitten, kies dan voor één van de volgende bureaustoelen. Geschikt voor je kantoor aan huis, maar uiteraard ook voor bedrijven.

Bureaustoel met hoog zitcomfort
Voor écht comfort kies je voor de anytime bureaustoel  Bodil. Deze bureaustoel is voorzien van zachte kussens en comfortabele armleuningen. Zo is een paar uurtjes overwerken absoluut geen straf meer. Middels een handel aan de zijkant van de stoel kun je zelf de gewenste hoogte instellen. Op deze manier zit je altijd ergonomisch verantwoord achter je bureau. De anytime bureaustoel Bodil kan maximaal 110 kilogram dragen en is extra veilig doordat deze vuurbestendig is. Met een zitdiepte van 52 centimeter en een zitbreedte van 51 centimeter een zeer comfortabele stoel die in veel kantoren het werken achter een bureau aantrekkelijker maakt. Met maar liefst drie jaar volledige garantie loop je geen enkel risico bij de aanschaf van dit kantoormeubilair.

Bestel bureaustoel Bodil direct online bij Wehkamp.

Stijlvolle bureaustoel zorgt voor aantrekkelijke werkomgeving
Ga je liever voor een stijlvol model? Kies dan voor de anytime bureaustoel Ilva. Steeds meer mensen willen hun kantoor aan huis stijlvol inrichten, maar ook bedrijven doen hier aan mee. Op deze manier creëer je een aantrekkelijke werkomgeving. Dit komt de productiviteit en creativiteit alleen maar ten goede. Deze stijlvolle bureaustoel is in hoogte verstelbaar en heeft vijf wielen die in elke richting kunnen rollen. Ideaal als je vaak even naar een ander bureau moet schakelen. Bijvoorbeeld om een collega te hulp te schieten of om een telefoon op te nemen. In deze bureaustoel is het comfortabel zitten waardoor je na een dag werken op kantoor nog fris huiswaarts kunt gaan. Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt het dus helemaal  passend maken bij het overige kantoormeubilair.

Bestel bureaustoel Ilva direct online bij Wehkamp.

Moderne bureaustoel voor kantoor en thuis
Heb je een kantoor aan huis? Dan is de anytime bureaustoel Arne een hele mooie optie. Deze bureaustoel is namelijk een moderne stoel die zowel in je kantoor als in je woonkamer prima staat. Leuk om eens af te wisselen of om in de weekenden lekker in je huiskamer van te genieten. Uiteraard staat het ook heel stijlvol als je een aantal van deze bureaustoelen aanschaft voor een kantoor in een bedrijfspand. Naast dat het zeer comfortabel werken is voor de werknemers geeft het ook een heel nette uitstraling naar de klanten toe. De kuip van de anytime bureaustoel Arne is bekleed met velours. Het zitkussen biedt mede hierdoor een extra hoog zitcomfort. Ook deze stoel is in hoogte verstelbaar en gemakkelijk te verplaatsen door de vijf wieltjes die in elke richting kunnen rollen. Van de aanschaf zul je zeker geen spijt krijgen. Kwaliteit gegarandeerd door de drie jaar volledige garantie.

Bestel bureaustoel Arne direct online bij Wehkamp.