Wandgarderobe

Zonder wandkapstok of kledinghaken kan het een chaotisch tafereel worden bij de entree van het kantoor. Jassen worden ergens in een hoek gelegd of over een stoel gehangen. Voor klanten is het natuurlijk uitermate gastvrij als zij bij binnenkomst hun jas of andere spullen netjes kunnen ophangen. Voor een kantoor aan huis of voor een groter kantoorpand zijn er wandkapstokken en kledinghaken van verschillende materialen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan staal, aluminium of kunststof. Kies wat het beste past bij jou én in jouw omgeving. Om je een handje te helpen zie je hieronder de meest populaire kapstokken voor in verschillende kantoorruimtes.

Wandkapstok met strakke vormgeving

De wandkapstok 10 haken HIQ is het meest geliefde artikel voor in de garderobe op kantoor. Ideaal voor kleine kantoorruimtes, maar natuurlijk prima uit te breiden. Voor kantoren waar veel mensen komen en dus veel jassen een plek nodig hebben, hang je er eenvoudig een aantal naast elkaar. De kleur van deze wandkapstok is zwart en aluminiumgrijs. De 10 haken zijn van nylon materiaal en over de hele breedte is deze wandkapstok 100 centimeter in totaal. Het product is eenvoudig zelf te monteren door middel van schroeven. Deze wandkapstok is stevig en heeft een strakke vormgeving. Juist daarom past het vrijwel altijd en overal. Wie veel jassen heeft om op te hangen, zal veel profijt hebben van de wandkapstok 10 haken HIQ.

Bestel de wandkapstok 10 haken/wandgarderobe en kledinghaak direct online bij Manutan!

Wandgarderobe met kledinghangers

Voor een iets chiquere vorm kun je kiezen voor de wandgarderobe met tien kledinghangers. Ook deze kun je uiteraard uitbreiden door meerdere exemplaren naast elkaar te hangen. Bij dit product wordt de jas niet aan een haakje gehangen, maar keurig via een kledinghanger opgehangen. Vooral op kantoren waar veel klanten komen met stijlvolle kleding is deze wandgarderobe een echte must have. In de jas of ander kledingstuk komt geen vervelende punt van de kapstokhaak en eventuele hoeden, sjaals of wanten kunnen ook nog eens bovenop de wandgarderobe gelegd worden. De totale lengte van deze kapstok is 103 centimeter. Meegeleverd wordt een montagehandleiding zodat je eenvoudig zelf de wandgarderobe kunt ophangen. Met een modern design en maar liefst drie jaar klantgarantie zul je absoluut veel profijt hebben van deze aankoop.

Bestel de wandgarderobe met tien kledinghangers/wandgarderobe en kledinghaak direct online bij Manutan!

Kapstok in verschillende lengtes

Als laatste de aluminium kapstok. Zeer geschikt voor als je op meerdere plekken op kantoor een kapstok nodig hebt. Deze kapstok is namelijk in verschillende lengtes leverbaar zodat je altijd kan kiezen wat past bij jouw situatie. Het mooie van de aluminium kapstok is dat deze licht van gewicht is, maar tegelijkertijd ijzersterk. Daar kunnen dus gerust heel wat zware jassen aan hangen. Het materiaal is van geanodiseerd aluminium en de kapstok is eenvoudig zelf te monteren. Heb je een strak kantoor? Dan past deze aluminium kapstok met zijn strakke uitstraling helemaal bij jou in de hal op kantoor. Met een maximaal steungewicht van 10 kilogram en drie jaar klantgarantie haal je kwaliteit in huis. Een aanschaf waar je zeer zeker geen spijt van zult krijgen.

Bestel de aluminium kapstok/wandgarderobe en kledinghaak direct online bij Manutan!