Wie vaak en langdurig achter de computer zit óf aan een bureau werkt, is gebaat bij een goede bureaustoel. Op zo’n speciale stoel zit u lekkerder en kan het werk beter uitgevoerd worden. Bij Manutan hebben ze een uitgebreid assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een basic bureaustoel of voor een extra comfortabele ergonomische bureaustoel. Uiteraard zit daar nog van alles tussenin zodat er voor iedere wens een geschikte stoel is. Heeft u liever een stoel met armleuning of werkt het voor u prettiger zonder armleuning? De aanschaf van een goede bureaustoel is heel persoonlijk.

Ergonomische bureaustoel voor extra ondersteuning
Ervaart u geregeld lichamelijke klachten zoals pijn aan uw rug of nek? Overweeg dan één van de bureaustoelen van Manutan. Hier kunt u een stoel aanschaffen die op de juiste plaatsen ondersteuning biedt. Door een goede zithouding zult u zich fitter gaan voelen, wat weer bijdraagt aan een hogere productiviteit. Let bij de aanschaf vooral op uw zitduur. Als u lange dagen op een bureaustoel zit, is het comfort van de stoel heel erg belangrijk. In dit geval kunt u dan ook het beste kiezen voor een ergonomische bureaustoel welke extra ondersteuning geeft. Het is raadzaam om goed naar uw lichaamslengte en gewicht te kijken. Een verstelbare bureaustoel is namelijk een goede oplossing voor mensen die langer, kleiner of zwaarder dan gemiddeld zijn. Laat u zich vooral niet tegenhouden door de prijs. Een ergonomische stoel is in aanschaf iets duurder dan een standaard bureaustoel, maar dit betaalt zich op den duur terug door bijvoorbeeld een lagere kans op ziekteverzuim.

Manutan Bureaustoel

Uitgebreid assortiment bureaustoelen
Bestellen bij Manutan heeft diverse voordelen. Op alle bureaustoelen zit garantie en ze worden ook nog eens gratis verzonden. Levering vindt plaats binnen enkele dagen; soms zelfs al de volgende werkdag. Het assortiment is uitgebreid en naast de diverse modellen heeft u ook nog eens keuze uit verschillende kleuren. Bij sommige bureaustoelen heeft u zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor het materiaal van de rugleuning of van het frame. Alle stoelen zijn voorzien van wieltjes zodat u zich op kantoor gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is vooral erg handig als u op meerdere plekken aan een bureaueiland werkt. Met topmerken als Prosedia, Topstar en natuurlijk het eigen Manutan huismerk bent u verzekerd van kwalitatief goed meubilair in uw kantoor.

Ga nu naar de Manutan website en kijk welke bureaustoel het beste bij jou past.