Een kantoor mag naast een werkplek ook een heel gezellige plek zijn. Dit bevordert de werksfeer waardoor medewerkers productiever en creatiever worden. Om jouw kantoor aan huis óf het kantoor in een groot bedrijfspand wat op te vrolijken is het een leuk idee om hier één of meerdere vitrinekasten in te plaatsen. Naast dat dit heel gezellig staat, kun je er met gemak heel veel spullen in kwijt. Welke spullen is natuurlijk helemaal aan jou. Soms zie je spullen uit het verleden van een bedrijf, wat het meteen een leuk museum maakt. Maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om decoratieve spulletjes in de kast te zetten óf gewoon je kantoorspullen. Vitrinekasten zijn er in allerlei soorten en maten. In dit artikel zetten wij de drie best beoordeelde kasten op een rij.

Spullen stofvrij opbergen
Een heel mooie vitrinekast voor op kantoor is de BESTÅ opbergcombinatie met glazen deuren. Een voordeel van deze vitrinekast is de mogelijkheid om ook een aantal spullen op te bergen uit het zicht. Terwijl je fraaie spullen uitstalt achter het glas, zijn de lades namelijk een ideale opbergplek voor de rommelige spullen. Deze lades gaan heel gemakkelijk met een lichte druk open. Dit komt door een geïntegreerde druk- en openfunctie. De opbergruimte boven de lades kun je naar behoefte aanpassen; de glasplaten zijn namelijk verstelbaar. Het is wel verstandig om dit meubel met het meegeleverde beslag aan de muur te verankeren. Je loopt anders het risico dat de kast los komt van de muur met alle gevolgen van dien. De BESTÅ vitrinekast zorgt met de gesloten deuren dat je jouw spulletjes stofvrij kunt opbergen.

Bestel de BESTÅ vitrinekast direct online bij IKEA!

Huiselijke sfeer op kantoor verhoogt werkplezier
De BRIMNES opbergcombinatie met glazen deuren is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Een prachtige grote en robuuste kast waar je ontzettend veel spullen in kwijt kunt. Met afmetingen van 160 x 35 x 190 centimeter een mooi pronkstuk op jouw kantoor. Onderin de kast kun je veel mappen kwijt, maar ook rapporten, verslagen of andere documenten. Bovenin is het mogelijk om gezellige accessoires te plaatsen zodat je een huiselijke sfeer creëert op kantoor. Niet alleen voor een kantoor aan huis is dat leuk, zeker ook voor grote kantoren in bedrijfspanden. Een huiselijke sfeer zorgt voor een prettige en veilige werkomgeving. Medewerkers zullen beter presteren wat het bedrijf alleen maar ten goede zal komen. Ideaal aan deze kast zijn de verstelbare planken. Zo kun je de kast naar eigen wens indelen. Aan de achterkant van deze vitrinekast zit een opening voor snoeren. Op deze manier kun je die makkelijk wegwerken en blijft het netjes. Het is belangrijk dat je deze kast met het meegeleverde beslag verankerd aan de muur.

Bestel de BRIMNES opbergcombinatie direct online bij IKEA!

Tijdloze kast voor jarenlang gebruik
Tot slot is de HAVSTA opbergcombi met vitrineschuifdeuren een echte aanrader. Deze kast is maar liefst verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: donkerbruin, grijs en wit. Met deze vitrinekast op je kantoor creëer je een stijlvolle werkomgeving. Achter de schuifdeuren kun je genoeg spullen kwijt. Vooral spullen die vaak rommelig ogen op kantoor kun je hier een plekje geven. Als ze geopend zijn, nemen de schuifdeuren geen ruimte in. De HAVSTA vitrinekast is gemaakt van hout van duurzame bronnen en heeft een tijdloos uiterlijk. Hierdoor kun je jarenlang plezier hebben van deze kast. De bovenkant van de kast is voorzien van glazen deuren. Ideaal om de spullen die je daar opbergt stofvrij te houden. Een prachtige kast die op alle kantoren een echte eyecatcher zal zijn!

Bestel de HAVSTA vitrinekast direct online bij IKEA!