Misschien wel het belangrijkste stuk meubilair in een kantoor; het bureau. Dé plek waar ruimte is voor beeldschermen, toetsenborden en veel andere accessoires. Iedere dag nemen weer genoeg werknemers plaats achter hun bureau om daar diverse werkzaamheden te verrichten. Het is daarom van groot belang dat dit product voldoet aan de juiste eisen. Een ergonomisch bureau van Manutan is een echte aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een gezonde werkplek. Met dit bureau, welke elektrisch verstelbaar is, kunt u een ergonomische houding aannemen en ervoor kiezen dit staand of zittend te doen. Deze tafel is namelijk in hoogte instelbaar zodat u heel eenvoudig zelf uw werkhoogte kunt bepalen. Voor het verstellen is de minimale verstelbare hoogte 58,5 centimeter en de maximale verstelbare hoogte 123,5 centimeter. Onder het verstelbare bureau zit een elektrische kabel voor 250V.

Gratis verzending bureau
Dit verstelbare bureau van Manutan heeft een klassieke uitstraling. Het onderstel is van staal en in de kleur wit. Voor het tafelblad, welke een dikte heeft van 2,5 centimeter, heeft u keuze uit twee kleuren: beuken of noten. Het bureau is verpakt per één stuk en wordt gratis verzonden. Het fijne aan dit ergonomische bureau is dat er geen laden onder  zitten. Vaak is dit hinderlijk en beperkt het de ruimte voor een bureaustoel. Manutan heeft erg mooie verrijdbare ladeblokken voor het opbergen van al uw documenten.

Eenvoudig te monteren
Met de aankoop van dit bureau weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het product is getest en goedgekeurd door het team van Manutan. Dit bedrijf kenmerkt zich door een unieke en persoonlijke dienstverlening. Ze hebben een breed en dynamisch aanbod en streven voortdurend naar vooruitgang.  De service is uitstekend; als blijkt dat dit ergonomische bureau toch niet goed bevalt, heeft u recht op de 30 dagen retour-garantie. Een ander positief punt is de snelle levertijd. Veel producten van Manutan worden de volgende dag al bij u afgeleverd. Heeft u een bestelling op vrijdag na 16.00 uur of in het weekend geplaatst, dan ontvangt u deze de volgende dinsdag. Indien een product een afwijkende levertijd heeft, wordt dit altijd duidelijk aangegeven. Het bureau is eenvoudig te monteren en heeft een maximale belasting van 100 kilogram. Op het product zit tien jaar garantie.