Bij ieder kantoor hoort natuurlijk ook een kantine. Het is belangrijk dat medewerkers op gezette tijden even achter hun bureau vandaan kunnen en in een andere ruimte zijn. Daar kunnen zij koffie drinken, lunchen of gewoon even ontspannen met een tijdschriftje of spelletje. Een korte of iets langere break zorgt ervoor dat je daarna weer fris aan het werk kunt. Je merkt dit absoluut in je concentratie en je werktempo. Zorg daarom dat medewerkers een fijne plek hebben om zich even terug te trekken van de hectiek op kantoor. Cafémeubels zijn uitermate geschikt om te gebruiken op de werkvloer. Of dit nu is voor een kantoor aan huis of voor grote kantoorcomplexen. Ontdek hier het beste meubilair voor op kantoor of in de kantine.

Tafel met krukken
Absoluut favoriet is de bartafel met barkrukken. Eén of twee sets voor op een klein kantoor of een hele reeks voor in de grotere bedrijfsruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart en berken en bijzonder duurzaam en slijtvast. Geen probleem als er wat ruw mee omgegaan wordt; de bartafel en barkrukken voldoen namelijk aan de eisen voor gebruik in openbare ruimtes. Door de gevarieerde adering en natuurlijke kleurnuances is iedere tafel uniek. Deze set kun je met een gerust hart gebruiken op jouw kantoor. Hij is daar namelijk speciaal voor getest en voldoet volgens verschillende normen aan de eisen ten aanzien van veiligheid, duurzaamheid en stabiliteit.

Bestel de NORRÅKER bartafel en barkrukken direct online bij IKEA!

Berken tafel voor kantoor of kantine
Deze robuuste tafel van Scandinavisch design is uitermate geschikt voor gebruik in een kantine. Ook bij dit meubilair zorgt de variërende adering en de natuurlijke kleurschakeringen voor een uniek stukje meubilair in jouw kantoorpand. De berken tafel van 125 x 74 centimeter biedt plaats aan vier personen. Kies je voor een aantal exemplaren voor in de kantine of ga je voor een variant op kantoor zelf? Ook als vergadertafel is deze namelijk uitstekend te gebruiken. Het materiaal is duurzaam en slijtvast en kan dus prima tegen een stootje. Heb je een kantoor aan huis en vallen de kinderen ook wel eens binnen? Aan deze tafel zullen zij zich niet snel bezeren. Alle hoeken zijn namelijk afgerond wat zorgt voor extra veiligheid. De tafel kun je reinigen met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel. Voor een complete set bestel je de vier bijbehorende stoelen direct mee.

Bestel de NORRÅKER berken tafel direct online bij IKEA!

Stoel met hoog zitcomfort
Ben je enkel op zoek naar stoelen? Kies dan voor de LEIFARNE Armleunstoel. Ideaal om te plaatsen in kantines of gewoon voor op kantoor. De zitting is schaalvormig en heeft een rustgevende vering. Samen met de gevormde rugleuning een stoel met een hoog zitcomfort. Extra is de speciale oppervlaktebehandeling . Dit zorgt ervoor dat je niet gaat glijden op de stoel en dus nog comfortabeler zit. Ook de armleuningen dragen bij aan dit comfort. Als je veel stoelen hebt , kun je ze eenvoudig opstapelen. In tijden dat je ze niet gebruikt, nemen ze dan minder plaats in. Bij het schoonmaken kunnen de stoelen met behulp van de armleuningen aan tafels worden gehangen. Handig tijdens het bezemen of dweilen van de vloeren. De LEIFARNE armleunstoel heeft een hippe kleur en is zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.

Bestel de LEIFARNE armleunstoel direct online bij IKEA!