Licht is nodig om goed te kunnen zien. Maar daarnaast heeft het nog een bepaalde functie. Licht zorgt er namelijk voor dat je op kantoor in staat bent om goed te kunnen werken. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een aantal goede bureaulampen. Deze lampen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er bureaulampen die je gewoon neer kunt zetten, maar ook lampen met handige klemspots. Werk je veel met een laptop? Kies dan voor een ledlamp die je op USB kunt inpluggen. Zo neem je gemakkelijk je eigen bureaulamp overal mee naar toe.

Verstelbare bureaulamp
Bij Ikea vind je bureaulampen die jou productiever, efficiënter en comfortabeler laten werken. De keuze is ruim waardoor je altijd een bureaulamp vindt die bij jouw bureau of andere werkplek past. Extra handig is een lamp waarvan de arm en de kap verstelbaar zijn.

Nieuw bij Ikea en meteen al heel populair is de FINNSTARR bureaulamp. Deze klassieke stalen bureaulamp kun je perfect stellen waardoor je optimaal gebruik kunt maken van het licht. Doordat je het licht kunt richten, heb je altijd goed zicht op je kantoorwerk. 

Bestel de FINNSTAR bureaulamp direct online bij IKEA

Bureaulampen voor kleine ruimtes
Bureaulampen die aan de meeste behoeften voldoen zijn de lampen uit de NÄVLINGE serie van Ikea. Deze bureaulampen hebben allemaal een bescheiden afmeting. Hierdoor gaan ze prima op in het kantoorinterieur en creëer je een rustige sfeer. Onderstaande zwarte led-bureaulamp geeft een goede en niet verblindende verlichting. Dit is vooral belangrijk als je vele uren achter elkaar op kantoor moet werken.

Ook bij deze lamp zijn de lamparm en de kap verstelbaar. Op deze manier is het heel gemakkelijk om het licht op de juiste plek te richten. Je zult versteld staan hoe lang je plezier kunt hebben van deze bureaulamp. Als je de lamp gemiddeld drie uur per dag zou gebruiken, kun je ruim twintig jaar genieten van deze lichtbron. Vooral voor krappe of kleine ruimtes is de bureaulamp uit de NÄVLINGE serie absoluut aan te bevelen.

Bestel de NÄVLINGE bureaulamp direct online bij IKEA

Bureaulamp en oplader in één
Tot slot is de RIGGAD een echte aanrader. Deze bureaulamp is tevens oplader en in onze huidige maatschappij is dat laatste niet meer weg te denken. Iedereen is in het bezit van een smartphone en deze wordt ook nog eens veelvuldig gebruikt. Behoorlijk irritant als blijkt dat deze bijna leeg is en je de oplader thuis hebt laten liggen.

Met de RIGGAD hoeft dat geen probleem te zijn. Terwijl jij werkt aan je bureau leg je jouw smartphone op de ingebouwde lader. Uiteraard moet jouw telefoon wel draadloos opladen ondersteunen. Een extra mooie optie is de ingebouwde USB-poort. Hierdoor kun je nog een tweede apparaat opladen. Bijvoorbeeld je tablet of een smartphone van je collega.

Bestel de RIGGAD bureaulamp direct online bij IKEA

Ook bij deze lamp kun je de lichtstraal eenvoudig richten en door de led-lichtbron verbruikt deze lichtbron ook nog eens tot circa 85% minder energie. De levensduur is daardoor 20 keer langer dan een gloeilamp. Op alle fronten daarom een uitstekende keuze als bureaulamp op jouw kantoor. Zeker voor wat betreft design. Met de gewonnen iF Design Award heb jij absoluut een bijzondere lamp op jouw bureau.

Bekijk & bestel het complete aanbod van kantoor producten van IKEA direct online.