Of je nu werkt op een kantoor aan huis of iedere dag de deur uitgaat; een juiste sfeer in jouw kantoorruimte zorgt voor meer werkplezier. Met verschillende home smart producten kun je in een handomdraai de sfeer op kantoor wijzigen. Hierbij kun je denken aan het veranderen van het licht, het openen of sluiten van gordijnen of een muziekje draadloos aanzetten. Zittend vanachter je bureau heb je zoveel mogelijkheden. Een kantoorbaan is nog nooit zo leuk geweest!

Wifi-boekenplankspeaker voor extra arbeidsvitaminen
Houd je wel van een gezellig muziekje op kantoor? Dan is de SYMFONISK Wifi-boekenplankspeaker absoluut een echte aanrader. Ideaal voor op je kantoor thuis of voor op het bedrijf waar je werkt. Het neemt immers niet veel ruimte in beslag en heeft een dubbele functie. Luisteren naar je favoriete muziek en tegelijkertijd een ideale opbergruimte voor een aantal kleine boeken, mappen of losse kantoorspulletjes. Je kunt de speaker zowel horizontaal als verticaal neerzetten. Maar ook is het mogelijk deze aan de wand te monteren. Op die manier creëer je dan het boekenplankeffect. Stream muziek, podcasts en radio via wifi en geniet van je eigen arbeidsvitaminen.

Bestel de SYMFONISK Wifi-boekenplankspeaker direct online bij IKEA.

Slimme verlichting voor veiligheid op kantoor
Natuurlijk wil je dat jouw kantoor naast gezellig ook te allen tijde veilig is. Meestal is dit op grote bedrijven altijd goed geregeld. Maar wat als jij een kantoor aan huis hebt? Maak deze direct veiliger met verlichting die meteen reageert op beweging. Slimme verlichting wordt steeds meer gebruikt op kantoren. Je hebt licht wanneer dat nodig is én bespaart energie. Een typische win-winsituatie. Met de TRÅDFRI draadloze bewegingssensor kun je maximaal tien lichtbronnen automatisch aan en uit doen. Let er wel op dat deze uitsluitend te gebruiken is met producten van IKEA slimme verlichting. Je kunt de sensor instellen op een dag- of nachtstand en na drie minuten gaat het licht automatisch uit. Ideaal als je het kantoor na een lange werkdag verlaat. Je hoeft immers nergens meer om te denken. Maar wat dacht je ervan als je ’s avonds nog even iets wilt halen op kantoor? Niets hinderlijker dan op de tast zoeken naar het lichtknopje en/of struikelen over opgestapelde dozen. Dit is voorgoed verleden tijd met de TRÅDFRI draadloze bewegingssensor.

Bestel de TRÅDFRI draadloze bewegingssensor direct online bij IKEA!

Lichtinval op kantoor vanaf afstand regelen
Wat tevens de veiligheid van jouw kantoor verhoogt, zijn rolgordijnen. Na sluitingstijd is het mogelijk de ramen af te sluiten waardoor er geen inkijk is in de avonduren en/of nacht. Maar ook overdag kan het prettig zijn om bij veel zonlicht de rolgordijnen gedeeltelijk of half te sluiten. Kies op kantoor dan vooral voor slimme rolgordijnen. Zo kun je gemakkelijk vanaf je werkplek het openen en sluiten op afstand regelen. Een ideaal exemplaar voor op kantoor is het KADRILJ rolgordijn. Door het ragfijne materiaal heb je minder last van lichtreflecties op je beeldscherm. Extra fijn is dat je nog wel de contouren van buiten ziet. Zo zul je niet snel een opgesloten gevoel  ervaren op kantoor. Bij een kantoor met veel ramen is het mogelijk om meerdere slimme rolgordijnen te groeperen en op verschillende manieren te sturen. Hiervoor kun je de TRÅDFRI verbindingshub  en de IKEA Home smart app gebruiken.  

Bestel het KADRILJ rolgordijn en andere kantoor producten
direct online bij IKEA!