Wie thuis of in een bedrijfspand één grote kantoorruimte heeft, wil nog wel eens stoeien met de indeling. Wat plaats je nu waar om een zo efficiënt mogelijke werkruimte te creëren? Dit valt zeker niet altijd mee en een beetje hulp is daarom vast welkom. Met het meubilair uit de BEKANT serie tover jij jouw huidige kantoor om in een prachtige open kantoortuin. Je creëert eenvoudig diverse afzonderlijke werkplekken en tegelijkertijd behoud je een open en overzichtelijke ruimte. Voeg er een paar groene planten aan toe en je werkomgeving zal ook nog eens een stuk gezonder worden. Ontdek in dit artikel drie meubelstukken die écht onmisbaar zijn op jouw nieuwe werkplek.

Open kasten als kamerverdeler
Om de kantoortuin minder druk te laten ogen, is het verstandig de werkplekken van elkaar te scheiden. Dit zorgt meteen voor een hogere concentratie onder de medewerkers wat de productiviteit alleen maar ten goede zal komen. Je kunt hiervoor het beste de BEKANT open kast gebruiken. Deze kast, welke verkrijgbaar is in het wit en zwart, is zeer geschikt als kamerverdeler. De achterkant is namelijk afgewerkt met hetzelfde materiaal en dus ziet deze kast er van alle kanten mooi uit. Het metalen oppervlak kun je gebruiken als magneetbord. Ideaal om met verschillende magneten diverse memo’s op te hangen. Super handig zijn de verstelbare planken in de kast. Zo kan iedereen zijn eigen werkruimte naar behoefte indelen. Met gratis tien jaar garantie ben je gegarandeerd van een waardevolle aankoop.

Bestel de BEKANT open kast direct online bij IKEA!

Zit-stabureau naar wens van medewerkers
Tussen de open kasten ontstaat een mooie ruimte voor bureaus. Hier kun je kiezen voor het BEKANT zit-stabureau. Medewerkers krijgen hierdoor de mogelijkheid om te werken naar eigen wens. Waar de één liever altijd zittend werk, vindt de ander juist de afwisseling van staand en zittend werken ideaal. Je kunt heel eenvoudig de hoogte van het werkblad aanpassen. Dit gaat elektronisch en je kunt op die manier tussen 65 en 125 centimeter hoogte ergonomisch werken. Het bureaublad van de BEKANT is afgerond waardoor je onderarmen en polsen worden ontlast bij het schrijven en/of typen van documenten. Om het netjes en overzichtelijk te houden, kunnen snoeren in ieder geval goed opgeruimd worden. Onder het tafelblad zit namelijk een snoerennet. Zo blijft er voldoende ruimte over voor diverse kantoorspullen op het bureau.

Bestel het BEKANT zit-stabureau direct online bij IKEA!

Kastje en stoel in één
Opbergruimte kun je niet genoeg hebben op kantoor. Het BEKANT opbergmeubel op poten is uitermate geschikt om onder het zit-stabureau te plaatsen. Maar extra leuk is dat je deze ook kunt gebruiken om op te zitten. Zo kun je dit meubel heel snel omtoveren tot een extra stoel voor een collega die even bij je aanschuift of een eventuele gast op kantoor. De deuren van dit meubel sluiten zachtjes door de ingebouwde demper. Zeker fijn als je met veel mensen op kantoor werkt en niet de hele dag deurtjes dicht hoort slaan. Ook aan de buitenkant van dít meubel is het mogelijk om magneten te plaatsen. Eventuele snoeren kun je gemakkelijk wegwerken door een opening in de bodem. Werk je veel met vertrouwelijke informatie? Gebruik dan het slimme ROTHULT slot om deze documentatie veilig op te bergen. Ook op dit meubilair ontvang je maar liefst tien jaar gratis garantie.

Bestel het BEKANT opbergmeubel direct online bij IKEA!