Om je kantoor netjes en overzichtelijk te houden, is het raadzaam om voor voldoende opbergmogelijkheden te zorgen. Er zijn ontzettend veel kantoorartikelen die niet direct in het zicht hoeven te liggen. Meestal heb je ze ook niet eens vaak nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facturen, jaarverslagen, administratie of klantendossiers. Het is belangrijk deze documenten veilig en netjes op te bergen. Helemaal als hier privacygevoelige informatie bijzit. Bovendien zorg je er op deze manier voor dat je bureau ruim blijft. Hierdoor kun je veel efficiënter en geconcentreerder werken. Er is een ontzettend groot aanbod van kasten die geschikt zijn voor kantoren. In dit artikel ontdek je de top 3 van metalen kantoorkasten.

Lage kantoorkast met cilinderslot

Helemaal bovenaan staat de roldeurkast laag effen. Deze ruimtebesparende kast kun je plaatsen waar je maar wilt. De kast is laag en lekker compact. Ideaal om bovenop de kast ook nog wat spullen neer te zetten. Dit kunnen uiteraard kantoorartikelen zijn, maar je kunt het ook gezellig aankleden met wat planten, accessoires of fotolijstjes. Deze roldeurkast heeft een totale hoogte van 105 centimeter en heeft een diepte van 45 centimeter. Extra handig is dat het legbord verstelbaar is; op deze manier kun je de kast ook gebruiken voor hangmappen. De kantoorkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van een cilinderslot. Bij het plaatsen is het belangrijk dat je dit doet op een vast oppervlak. Bevestig de roldeurkast tevens aan de muur. Dit kan met behulp van een speciale bevestiging. Met recht dé ideale kantoorkast om ontzettend veel artikelen in op te bergen.

Bestel de roldeurkast laag effen/kast metaal direct online bij Manutan!

Set van twee draaideurkasten voor ruime opbergmogelijkheden

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een hoge variant. Deze set bestaat uit twee draaideurkasten van ieder 195 centimeter hoog. De kasten zijn voorzien van een zeer stevige wand en het verstelbare legbord heeft een draagvermogen van maar liefst 60 kilogram. Ook deze kast kun je op slot doen middels een cilinderslot. Wel zo prettig als je persoonlijke informatie moet opbergen. Het is mogelijk om te kiezen uit vier verschillende modellen. Daarbij zijn er verschillen in afmetingen en verschillen in kleuren. Alle kasten die hier aangeboden worden zijn getest en goedgekeurd. Zo ook deze twee draaideurkasten. Het blijft wel belangrijk dat je ze plaatst op een vlak oppervlak en bevestigt aan de muur. Hiermee voorkom je dat een overvolle kast naar voren gaat hellen. Op deze set draaideurkasten ontvang je bij aankoop tien jaar klantgarantie. Als je nog enige twijfel hebt, zou dit je toch over de streep moeten trekken.

Bestel de set van twee draaideurkasten/kast metaal direct online bij Manutan!

Brede kantoorkast geschikt voor hangmappen

Werk je veel met hangmappen? Dan is de extra brede zelfbouwroldeurkast zeer geschikt voor jouw kantoor. Met afmetingen van 198 centimeter hoog en 180 centimeter breed kun je in deze kantoorkast ongelooflijk veel hangmappen kwijt. Maar natuurlijk is het ook een zeer geschikt meubel om heel veel mappen in te plaatsen. In deze roldeurkast kun je de 4×4 legborden zelf op de ideale hoogte plaatsen. Deze hebben een draagvermogen van ongeveer 100 kilogram. Daar kun je dus wel heel wat boekhouding in kwijt. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij je een kleur kunt kiezen voor de ombouw en een kleur voor de deur. Dit maakt dat dit een mooi meubelstuk voor in je kantoor is. Niet het standaard grijs wat we al zoveel zien. Als de roldeurkast geleverd wordt, kun je deze zelf eenvoudig in elkaar zetten en tegen de wand monteren.

Bestel de brede zelfbouwroldeurkast/kast metaal direct online bij Manutan!